Over Marianne Vissers

Ik wil bedrijven helpen om slimmer, sneller en efficiënter te werken op het gebied van HR- en backofficewerkzaamheden.
Vis Connect - Procesconsultant - Marianne Vissers
Processen in kaart brengen - Vis Connect - Marianne Vissers 2

Hands-on, efficiënt en met gevoel voor humor

Hoi! Ik ben Marianne Vissers, oprichter van Vis Connect, moeder van twee kinderen en getrouwd met mijn man Marc. Met ruim 25 jaar werkervaring in verschillende HR- en officefuncties, heb ik altijd de drive gehad om werkzaamheden efficiënter te maken om zo meer plezier uit het werk te halen. Ondernemen zit in mijn bloed, daarom heb ik in 2021 besloten om het roer om te gooien. Wat ik voor je kan betekenen? Met Vis Connect help ik mkb’ers en secretariaten met het verbeteren of optimaliseren van HR- en backofficewerkzaamheden.

Een proactieve sidekick die met je meedenkt

Ik wil bedrijven helpen om slimmer, sneller en efficiënter te werken op het gebied van HR- en backofficewerkzaamheden; daar gaan mijn handen van jeuken. Ik merk dat veel werkzaamheden handmatig gedaan worden en dat kost enorm veel tijd. Bovendien is het overtikken van informatie ook nog eens foutgevoelig. Ook zie ik bedrijven die de afgelopen tijd hard zijn gegroeid en nu last hebben van groeipijn, omdat de processen achter zijn gebleven. Ze gebruiken nog steeds dezelfde systemen als toen ze ‘klein’ waren. Dat moet natuurlijk anders ingericht worden.

Op een leuke en aangename manier

Ik vind het leuk, maar vooral belangrijk om een proces in te richten dat dienend is aan de mensen. Zij moeten er immers mee werken. Vaak zien mensen mij ook als ‘luisterend oor’ of ‘vertrouwenspersoon’. Het liefst ga ik op zoek naar die quick wins, die kleine vertaalslagen, waar mensen de rest van hun leven profijt van hebben. Dit weet ik op een duidelijke, aangename en geduldige manier aan de mensen uit te leggen, waardoor verandering zelfs leuk wordt!

Wil je een kop koffie drinken?

Neem dan contact met me op. Ik kijk graag wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen. Mijn handen jeuken om met je vraagstuk aan de slag te gaan!

Je kunt me inzetten bij het analyseren van knelpunten binnen de organisatie, voor het optimaliseren van de HR- en backofficewerkzaamheden of bij het implementeren van nieuwe werkprocessen.

V

Vooruit

Door HR- en backofficewerkzaamheden te optimaliseren

I

Inzicht

Door knelpunten binnen de organisatie te analyseren

S

Structuur

Bij het implementeren van nieuwe werkprocessen