Procesoptimalisatie

Draagvlak creëren bij verandering - Vis connect - Marianne Vissers

Voor het verbeteren van werkprocessen

Loopt je personeel achter de feiten aan, waardoor het werk zich opstapelt? Ervaren je werknemers steeds meer stress en werkdruk door inefficiënte werkzaamheden? Of groeit je bedrijf de laatste tijd fors, maar groeien de werkprocessen niet met je mee? Ik help je bij het optimaliseren en verbeteren van de werkprocessen. Door processen optimaal in te richten heb je een krachtig team dat efficiënt werkt, creëer je meer betrokkenheid bij je personeel, gaan je werknemers met plezier naar het werk en kun jij je klanten optimaal van dienst zijn.

Chaos, geraas en gedoe

Inefficiënte backofficeprocessen en het ontbreken van een goede structuur en handige tools, kunnen leiden tot veel onduidelijkheid, vertraging en frustratie bij werknemers. Het werk blijft zich opstapelen, je team is constant bezig met het blussen van brandjes en je merkt dat er veel onduidelijkheid en stress op de werkvloer ontstaat. Processen zijn niet efficiënt ingericht, werkzaamheden blijven liggen en er wordt veel handmatig werk gedaan. Daarom is het altijd druk, druk, druk. Zal ik je eens wat vertellen? Het blijft druk. Waarom? Omdat er geen tijd is om het werk efficiënt in te richten. Geen zorgen. Ik ga je helpen.

Hoe ik je kan helpen

Ik streef continue naar verbetering van processen. Wat kan sneller, beter, efficiënter en makkelijker? Wie doet wat in het proces? Door procesoptimalisatie ga ik ervoor zorgen dat afdelingen efficiënter ingericht worden. Hierbij vind ik het belangrijk dat er een proces ontstaat waarin klantgerichtheid en efficiëntie in balans zijn. Wat ik concreet doe?

Het belang van de werknemers is hierbij mijn vertrekpunt; zij zijn immers je belangrijkste kapitaalgoed.

Wat procesoptimalisatie je oplevert

Wil jij werkprocessen verbeteren?

Laten we een afspraak maken om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag met het optimaliseren van de HR- en backofficewerkzaamheden.

Je kunt me ook inzetten bij het analyseren van knelpunten binnen de organisatie of bij het implementeren van nieuwe werkprocessen.

Vis Connect - Procesconsultant - Marianne Vissers 1

Ook voor efficiënte werkprocessen binnen een secretariaat

Naast HR- en backoffice werkzaamheden, optimaliseer ik ook processen en werkzaamheden voor secretariaten van o.a. notarissen, de GGD, tandartsen, ziekenhuizen of scholen.

Referenties

Dit zeggen mijn klanten over mij.