Processen in kaart brengen

Processen in kaart brengen - Vis Connect - Marianne Vissers

Het analyseren en inventariseren van werkprocessen

Kunnen de HR- of backofficewerkzaamheden efficiënter, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken of waar je moet beginnen? Wordt er binnen het bedrijf veel handmatig werk gedaan, waardoor er veel tijd verloren gaat? Zonde! Ik breng de werkprocessen in kaart, creëer bewustwording bij het management of de directie en schrijf een plan van aanpak om processen te verbeteren. Binnen no-time ontvang je een aantal quick wins die het leven van jou en je werknemers voorgoed veranderen.

Werkprocessen lopen niet lekker

En daar heb je eigenlijk heel de dag last van:

Heel het bedrijf maakt lange dagen, zonder het gewenst resultaat. Er moet toch een manier zijn om efficiënter te kunnen werken en de werkdruk te verlichten? Helaas ontbreek het je aan inzicht en kennis om knelpunten in het werkproces te analyseren en structureel aan te pakken.

Hoe ik je kan helpen

Ik kijk met een helikopterview naar je organisatie en help je om de bedrijfs- en werkprocessen duidelijk in kaart brengen. Geen dikke plannen of moeilijk jargon, maar gewoon hands-on advies waar je direct iets mee kan! Door een paar ochtenden in het bedrijf mee te kijken, krijg ik een goed beeld van de organisatie. Ik maak een analyse van de huidige situatie en schrijf een plan van aanpak voor het verbeteren van processen. Zie mij als sparringpartner; een spiegel om bewust te worden van de huidige situatie en inefficiënte processen. 

Waarom processen in kaart brengen je gaat helpen

Wil jij werkprocessen in kaart laten brengen?

Laten we een kop koffie drinken om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij het analyseren van knelpunten binnen de organisatie.

Je kunt me ook inzetten voor het optimaliseren van de HR- en backofficewerkzaamheden of bij het implementeren van nieuwe werkprocessen.

Vis Connect - Procesconsultant - Marianne Vissers 1

Ook voor het analyseren van werkzaamheden van een secretariaat

Naast HR- en backoffice werkzaamheden, analyseer ik ook processen en werkzaamheden voor secretariaten van o.a. notarissen, de GGD, tandartsen, ziekenhuizen of scholen.

Referenties

Dit zeggen mijn klanten over mij.

Draagvlak creëren bij verandering- Vis Connect - Marianne Vissers 1
Processen in kaart brengen - Vis Connect - Marianne Vissers 2